Heb jij coachingsgesprekken gevolgd of een behandeling ervaren? Laat dan graag je reactie hier achter.

Rating: 5 sterren
3 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Lisanne
3 jaar geleden

Recent bij Anita geweest voor een coachsessie icm een Barsbehandeling. Ik voelde me direct op m'n gemak. Ze hield mij een spiegel voor, en liet me zien hoe ik deze ervaringen op een andere manier kan bekijken. Daarna de Barsbehandeling ondergaan; heerlijk ontspannen en met een licht hoofd (en een beetje huiswerk) weer naar huis.

Nikki
4 jaar geleden

Al een aantal keer geweest voor een barssessie en ik ben zeeer tevreden! Het is ook een super lieve vrouw waar ik gelijk al een klik mee voelde. Ze heeft een positieve en krachtige energie waardoor de sessies ook heel fijn aanvoelen.

Errol
6 jaar geleden

Inmiddels kom ik regelmatig bij Anita.
Anita heb ik leren kennen als een vrouw waar je niet om heen kan; heel krachtig en op een fijne wijze ben ik in gesprek met haar geconfronteerd met mijzelf.
Waardoor ik mag zeggen dat ik veel meer in en vanuit mijn eigen kracht functioneer en bewuster mijn eigen zijn ervaar.

in het werk wat ik doe (beschermd wonen jongeren 18 t/m 23 jaar) zijn de jongeren erg tevreden over anita geregeld komt zij bij de jongeren voor een coaching sessie. Men geeft aan nergens meer aan te denken en rust te ervaren.
Vanuit het begeleiding werk zie ik ook zichtbare resultaten; bepaalde gedragingen patronen van deze jongeren zijn sterk afgenomen en er is ruimte voor rust en mogen zijn.
Kijk weer uit naar de volgende ontmoeting!

martine
7 jaar geleden

Sinds dat ik bij je kom ben ik compleet veranderd. Langzaam aan word ik die vrouw die ik altijd wilde zijn, maar niet kon zijn.
Dankzij jouw hulp kan ik beter met mijn evenwichtsproblemen omgaan, verdwijnt mijn angst, ben ik gestopt met roken, ben ik grotendeels van de tijd gelukkig.
hoe vaak ik wel niet gehuild/ gesmeekt heb om een verbetering/ oplossing. 10 jaar lang is mijn leven 1 grote ellende geweest en dank zij jou kan ik er nu eindelijk een punt achter zetten en verder gaan/ opnieuw beginnen
Als dat geen vijf sterren waard is........

Janneke Huijben
8 jaar geleden

Anita heeft mij begeleidt tijdens mijn bevalling, ze heeft mij kennis laten maken met BARS (waar ik zo ontzettend enthousiast van werd en het inmiddels zelf ook aan andere mensen geef) en ze heeft met mij coachingsgesprekken gevoerd.
Anita is een warme persoonlijkheid. Ze stelt je op je gemak, ze is in staat om jezelf na te laten denken over de keuzes en mogelijkheden die je hebt, ze is open en direct op een heel prettige manier, ze windt er geen doekjes om. Je weet precies wat je aan haar hebt. De openheid en fijne manier van communiceren, maakt dat ik me volledig op mijn gemak voel bij Anita en dat ik zeker opnieuw bij haar 'aanklop' op het moment dat ik even vast denk te lopen. Denk te lopen.... want na een gesprek met Anita 'voel' je dat je altijd keuze en mogelijkheden hebt. In wat voor situatie je ook zit. Dat gevoel is fijn. Het opent nieuwe deuren.
Wat extra bijdraagt aan de 'aanpak' van Anita is dat ze bodywork in combinatie met coaching kan geven.
Mijn ervaring is dat zowel de coachingsgesprekken als wel de Bars behandelingen positief effect hebben en hebben gehad op mijn leven.

Merlijn Wolsink
8 jaar geleden

<3 it!
Eigen, authentiek, zorgzaam, doortastend en ook nog eens super bekwaam op vele vlakken, inclusief kraamzorg en ouderschap.
Mijn powerhouse surrogaat ma Anita, ook voor mij enorme steun en inspirator.
Iemand op zoek naar eigen POWER? Omgeving Drenthe?
She's your girl…

Djoke ten kate
8 jaar geleden

Ik leerde Anita kennen en mocht een paar Bars behandelingen volgen. Ik dacht eerst het zal wel weinig invloed hebben, ik wist er immers nog weinig van. Maar de Bars deden hun werk en ik merk bij mezelf een kentering in mijn leven. Daarop heb ik de cursus gevolgd om ook zelf Bars te mogen geven. Het is heerlijk toeven bij Anita op de boerderij in Drenthe, je komt er goed tot rust en het coachingsprogramma en de Bars behandelingen zullen zeker een goede invloed hebben. Anita is een warm en liefdevol mens waarbij je een gevoel van thuiskomen ervaart. Ik hoop dat jij dit ook mag ervaren en tot jezelf kan komen in deze warme omgeving.