Home » Babies, Jongeren, Adolecenten

Babies

Tijd voor jezelf?

Vergeet het maar met een baby in huis?!

Natuurlijk heb je alles over voor je schatje(s) maar wanneer kom je aan jezelf toe? Je hart luchten over de niet altijd leuke dagen met je kind(eren),  jezelf niet meer herkennen, je schijnbaar eindeloze vermoeidheid, de combinatie werk & gezin en je seksleven ( of iets wat er op lijkt).....Waar is het gebleven? Hoe krijg je het terug of weer op de rails?

Fysieke, emotionele of seksuele problemen, Post Partum Depressie? Samen gaan we opzoek naar de voor jou meest bruikbare gereedschappen met gebruik van jouw mogelijkheden, zodat je binnen afzienbare tijd weer meer rust , zelfvertrouwen en tijd hebt voor jezelf! 

 

Oudere kinderen ( 2, /12 jaar)

Misschien geplaagd op school, met "rugzakje" , na verlies/scheiding , met een ( geboorte)trauma of gewoon....omdat het samen even niet lekker loopt..?

Kinderen kunnen zoveel behoefte hebben hun hart te luchten, hun verhaal te doen. In mij vinden ze een onafhankelijk iemand die ze kan ondersteunen om alles weer op een rijtje te zetten, hun zelfvertrouwen te bevestigen, hun groei en (on)afhankelijkheid te peilen en stimuleren. Juist bij herhalende, fysieke en emotionele problemen, bekijk ik de energetische achtergrond en help de kinderen vaak binnen één sessie te resetten.

Help je kind weer contact te maken met zijn/haar innerlijke flexibiliteit.

 

Jongeren en adolescenten

Hebben belang bij hun eigen respectvolle en invoelende begeleiding. Los van protocollen en